ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ

«γεύσεις και αρώματα της Ελλάδας στο πιάτο σας»
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ PREMIUM ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Οι λιαστές ντομάτες της Strymonos Gaia υπόσχονται να φέρουν τις γεύσεις και τα αρώματα από όλη την Ελλάδα στο πιάτο σας. Σερβίρονται ως γαρνιτούρα σε σαλάτες γκουρμέ με μαρούλι, ρόκα, καρύδια, ρόδια, παρμεζάνα και βαλσάμικο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσες η βινεγκρέτ δίνοντας μια ιδιαίτερη γεύση στο πιάτο σας, και επίσης ως ορεκτικό με βάση το κρέας, το τυρί και τα θαλασσινά συνοδεύοντας τα με κρασί, ούζο ή τσίπουρο.


  • Καθαρό Βάρος | 200gr
    Στραγγισμένο Βάρος | 110gr
    Συνολικό βάρος με περιέκτη (βάζο) | 400gr
    Χαρτοκιβώτιο| 6τεμ. X 200gr


  • Ελληνικές αφυδατωμένες ντομάτες (58%), ηλιέλαιο (41%) ,αλάτι, κάππαρη, ρίγανη, λευκό ξύδι, σκόρδο, Ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, Αντιοξειδωτικό: Ασκορβικό οξύ
    Χωρίς Συντηρητικά


  • Αποθήκευση| Φυλάσσεται σε ξηρό & δροσερό περιβάλλον
    Οδηγίες χρήσης | Έτοιμο προς κατανάλωση
    Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από την ημερομηνία επί της συσκευασίας
    Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας διατηρείται στο ψυγείο για περίπου 15 ημέρες


  • Παραδοσιακός μεζές με λαχταριστές κατακόκκινες λιαστές ντομάτες σε εξαιρετικής ποιότητας ηλιέλαιο. Οι ντομάτες που επεξεργαζόμαστε είναι ειδική ποικιλία με συνεκτική σάρκα και καλλιεργούνται στον εύφορο κάμπο των Σερρών. Οι καρποί συγκομίζονται με τα χέρια, διαλέγονται με τα χέρια, πλένονται προσεκτικά, κόβονται στην μέση & αφαιρείται το κοτσάνι και κατόπιν τοποθετούνται σε κλειστού τύπου μηχανικό ξηραντήρα με ελεγχόμενη θερμοκρασία, χωρίς να έρχονται σε επαφή οι τομάτες με έντομα και ανεξέλεγκτη υπεριώδη ακτινοβολία που προέρχεται από τον ήλιο. Γι’ αυτό δεν αλλοιώνονται τα θρεπτικά συστατικά της τομάτας και το χρώμα της παραμένει έντονο κόκκινο.


  • HACCP | Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η επιδίωξη υψηλού επιπέδου προστασίας για την ζωή και την υγεία του ανθρώπου, που αυτό αποτελεί έναν από τους θεμελιώδες στόχους της νομοθεσίας περί τροφίμων, όπως καθορίζεται στον κανονισμό ΕΚ 178/2002.

Για περισσότερες πληροφορίες ......

Επικοινωνήστε μαζί μας