Προετοιμασία: 25 λεπτά
Μαγείρεμα: 40 λεπτά

Υλικά
• 2 φλιτζάνια αλεύρι (250 γραμμάρια)
• 3 αυγά
• 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένες μαύρες ελιές ή ροδέλα
• 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες Strymonos Gaia
• 1/2 κουταλάκι βασιλικό (Μισό γραμμάριο)
• 1/2 κουταλάκι ρίγανη (Μισό γραμμάριο)
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα (2,5 γραμμάρια)
• 2 1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ (12,5 γραμμάρια)
• 2 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (34 γραμμάρια)
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (2,84 γραμμάρια)
• 1/3 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι (81,6 γραμμάρια)
• 1 1/4 κουταλιές της σούπας γάλα (18 3/4 ml)
• 2 3/4 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί παρμεζάνα (17 γραμμάρια)

Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον Φούρνο στους 170 ° Κελσίου. Βάλτε λαδόκολλα πάνω σ’ε ένα ταψί και λαδώστε ελαφρώς.
Στεγνώστε με ρολό κουζίνας ή πετσέτα τις λιαστές ντομάτες ώστε να μην έχουν πολλά λάδια και μετά κόψτε της σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε μαζί ψιλοκομμένες ελιές και ψιλοκομμένες ντομάτες, και κρατήστε τα στο πλάι.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε τα αυγά, το γιαούρτι, το γάλα και το ελαιόλαδο.
Σε ένα μεσαίο μπολ ανακατέψτε ελαφρά μαζί το αλεύρι, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ, τη ρίγανη, βασιλικό, αλάτι και τυρί παρμεζάνα.
Ρίξτε το μίγμα αλευριού λίγο-λίγο στο μίγμα αυγών για να ανακατευτεί καλά και να μην κάνει θρόμβους.
Προσθέστε το μείγμα ελιάς & λιαστής ντομάτας και ανακατέψτε απαλά με ένα ξύλινο κουτάλι.
Απλώστε το μείγμα στην λαδόκολλα που έχετε βάλει πάνω στο ταψί ώστε να δημιουργηθεί ένα καρβέλι μήκους 20-25 εκατοστών και ψήστε για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να οδοντογλυφίδα βγει καθαρή.
Αφήστε να κρυώσει, κόψτε φέτα-φέτα και απολαύστε!