ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Παράγουμε  Ελληνικά Παραδοσιακά Προϊόντα υψηλής ποιότητας. Προχωρούμε αργά με σταθερά βήματα διότι πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, ανώτερης ποιότητας χωρίς συντηρητικά.
Οι φρέσκες ντομάτες που χρησιμοποιούμε είναι ειδική ποικιλία με συνεκτική σάρκα και καλλιεργούνται στον εύφορο κάμπο των Σερρών.
Οι καρποί συγκομίζονται με τα χέρια, διαλέγονται με τα χέρια, πλένονται προσεκτικά, κόβονται στην μέση & αφαιρείται το κοτσάνι και τοποθετούνται σε κλειστού τύπου μηχανικό ξηραντήρα με ελεγχόμενη θερμοκρασία, χωρίς να έρχονται σε επαφή οι τομάτες με έντομα και ανεξέλεγκτη υπεριώδη ακτινοβολία που προέρχεται από τον ήλιο.
Δοκιμάστε την Λιαστή Ντομάτα σε Ηλιέλαιο και την γευστικότατη πάστα ελιάς και λιαστής ντομάτας «eliasti».

Λιαστή Ντομάτα σε Ηλιέλαιο

Οι λιαστές ντομάτες σερβίρονται ως γαρνιτούρα σε σαλάτες γκουρμέ με μαρούλι, ρόκα, καρύδια, ρόδια, παρμεζάνα και βαλσάμικο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάλτσες η βινεγκρέτ δίνοντας μια ιδιαίτερη γεύση στο πιάτο σας, και επίσης ως ορεκτικό με βάση το κρέας, το τυρί και τα θαλασσινά συνοδεύοντας τα με κρασί, ούζο ή τσίπουρο.

Πάστα Λιαστής Ντομάτας & Πράσινης Ελιάς

Ένας απίθανος συνδυασμός γεύσεων! Αλείψτε την πάνω σε μπαγκέτα ή κρητικό παξιμάδι, πασπαλίστε με μυρωδικά και απολαύστε ένα υπέροχο και υγιεινό σνακ.